Hvad er kvalitet for dig?
Kvalitet er et bredt begreb, men for mig handler kvalitet om at turde udvikle både sig selv og sin virksomhed. Jeg kan være med til at udvikle jeres virksomhed ved at sætte fokus på kvalitet og fremtidssikre jeres produkter eller processer så de lever op til de stadig stigende krav der stilles.
Råvare vs. Produkt
Den råvarekvalitet du bruger i din virksomhed er byggesten for det produkt du sender ud til kunderne. Derfor er det vigtigt at bruge de helt rigtige råvarer, men hvad er det for dig? Hvilke kriterier skal de opfylde og hvordan prioriterer du dine kriterier (økonomi, lokalt produceret, økologi, frost eller køl?). At finde rundt i de mange tilbud fra leverandører kan være en udfordring.
Jeg hjælper med at få styr på prioriteterne og give input til nye løsninger.
Tilberedning
Du ved at der er forskel på at stege og koge, men det store fokus på kost de senere år har sat skub i udviklingen af nye tilberedningsmetoder og -apparater. For at følge med skal din fødevarevirksomhed ikke blot være tidssvarende, men ofte også vide præcis, hvad de forskellige tilberedningsmetoder gør ved det endelige produkt.
Jeg kan tilbyde næringsmæssig og praktisk grundlag for at vælge den mest optimale process for din fødevarevirksomhed.
Nye idéer og faglig sparring
Kvalitet er også at udvikle sin fødevarevirksomhed. Med friske øjne fra en fødevarekonsulent får du idéer og alternative måder at gøre tingene på. Faglig sparring kan give dig perspektiv på din virksomhed og øge opmærksomheden på målgruppen og dermed salget.
Jeg er det friske pust du og din virksomhed har brug for til at komme videre.