Fødevare- og madentusiast
Som bachelor i fødevarevidenskab og kandidat i human ernæring har jeg en stærk faglig baggrund, der er styrket under mit arbejde for Hedensted kommune med bl.a. egenkontrolprogram og hygiejne. Min uddannelse som sergent ved Hæren, har lært mig vigtigheden af præcis kommunikation, god koordinering og evnen til samarbejde under pres. I min tid som kystlivredder, hjemmeplejer og instruktør i friluftslivet er jeg blevet samfundsbevidst, beslutsom og ansvarsfuld. Jeg har god erfaring med at formidle; mundtligt (universitetet, Hæren, Kræftens Bekæmpelse), på skrift (universitetet), på vand (kano), i vand (svømning) og under vand (dykning).
Er der forskel på hvedesorter?
Det er blevet populært at bruge de gamle hvedesorter. Derfor gik projektet ud på at sammenligne emmerhvede med almindelig hvede. De to sorter har store variationer i næringsindhold og bagekvalitet. Jeg undersøgte om personer som havde spist emmerhvede fik øget vitamin B status. Der viste sig en marginal positiv tendens, men forsøgets størrelse begrænsede grundlaget for at generalisere.
Omlægning af produktion
Hedensted kommunes produktion af frostmad skulle omlægges til køl. Projektet bestod i at opdatere al papirarbejde, inkl. egenkontrolprogram og hygiejnestandarter, for at køkkenet kunne beholde sin elite smiley. Samtidig blev hjemmeside og foldere til kunderne fornyet og kvaliteten af råvarer og opskrifter genovervejet.
Forbrugeren i højsædet
Det vigtigt at vide hvem din målgruppe er, og hvordan de tænker om det produkt du kan tilbyde. Hos Consumer Insight lavede vi spørgeskemaer og smagstest for at lære forbrugerne bedre at kende. Vi undersøgte deres madvaner og handlemønster, så vores kunder blev bekendt med deres målgruppe.